Wie zijn wij


Importeur en distributeur voor Nederland van de merken: Gaggia, Boneco, Solac en MontAna.

Service centrum voor Gaggia, Boneco, MontAna en Solac.

Voor aanvragen mail naar info@sttlelystad.nl of bel 0320-237930.

Historie:
De geschiedenis van Sidha gaat terug naar begin 1982 toen het bedrijf werd opgericht en vertegenwoordiger werd van Sidha Technology LTD, een onderdeel van de “The Age of Enlightement Company” uit Skelmersdale.
De kern activiteit bestond uit de verkoop van Mountain Breeze Air Ionisers. De zaak groeide zeer voorspoedig en in 1987 werd besloten de zaak te verhuizen naar het Sidha dorp in Lelystad. Het Sidha dorp staat voor een “ideale gemeenschap“ en is een normale buitenwijk in Lelystad. De toegepaste management filosofie in het bedrijf is gebaseerd op universele wetmatigheden.

Uitbreiding van het assortiment:
Al spoedig was de behuizing te klein toen Sidha vertegenwoordiger werd van exclusieve koffies van Maromas Italië- Dubai, Solac in Spanje, het eigen merk MontAna en de high tech Boneco luchtbehandelings apparaten uit Zwitserland. Het bedrijf verhuisde naar het industrie terrein “Gildenhof” in Lelystad en nam eveneens de verantwoording op zich voor de verkoop van de beroemde Gaggia espresso machines uit Milaan. Sidha is al jaren de meest succesvolle afnemer en vertegenwoordigervan genoemde merken in West Europa dankzij het leveren uit eigen voorraad, 24 uurs service, goede voorlichting en een unieke marketing en promotie strategie. Het jaar 2008 was voor de meeste bedrijven een pas op de plaats of een verlaging van de omzet van 10%. Bij Sidha werd in 2008 een omzet stijging gerealiseerd van + 30%. De jaren er voor en erna zijn altijd succesvol geweest.

Sidha distributie:
Sidha levert binnen 24 uur aan nagenoeg alle winkelketens, groothandels en winkels in Nederland uit eigen voorraad. Er wordt gewerkt met een Microsoft database systeem “Navision” voor een snelle afwikkeling van opdrachten en service opdrachten.

Buitenlandse betalingen aan Sidha:
Sidha Technology & Trading B.V. Lelystad
ABN Amro bank in Lelystad : Rek. nr. 59 33 98 262
IBAN Code: NL 75 ABN A0593398262
BIC: ABNANL2A

Sidha Service:
Unieke 24 uur service bij opsturen en directe service in Lelystad na afspraak 0320-237930. Drie hooggekwalificeerde engineers zorgen voor een snelle onderdelen levering, handelen de garantie aanspraken af met uiterste zorg en verzorgen onderhoud en reparatie na afloop van de garantie periode.

Openingstijden: Sidha is een groothandelsbedrijf en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

Op dit adres hebben wij de showroom voor Gaggia, Boneco en MontAna en Solac.