Gaggia reparatie


Unieke 24-48 uur garantieservice voor Gaggia, Montana, Solac en Boneco en de espressomachines van Saeco Intelia en Incanto.

Stuur gewoon uw apparaat naar onderstaand adres met vermelding van uw volledige adres, telefoon nummer en

e-mailadres en een klachtomschrijving.

Reparatie vaardigheid in hanteren van moderne meet- en reparatiegereedschappen en het vermogen tot het stellen van een eerlijke diagnose zijn nodig om een gecompliceerde espressomachine of digitaal gestuurde luchtbevochtiger binnen 24 uur weer gereed te maken voor gebruik. Sidha beschikt in Nederland over deze unieke en snelle service.

Een goed gevuld magazijn voor de duizenden onderdelen van Gaggia koffiemachines, Boneco luchtbevochtigers, Montana & Solac apparaten. Deze voorraad voorziening staat garant voor snelle reparaties. Onderdelen worden ook los verstuurd voor zelf reparatie en de onderdeel nummers zijn af te nemen van de pdf bestanden bij -onderdelen

Voor vragen hierover kunt u altijd mailen naar: info@sttlelystad.nl.

Bij online aanvragen van onderdelen via info@sttlelystad.nl niet vergeten uw naam en volledige adres op te geven. U ontvangt dan van ons een online offerte.

Na betaling van het bedrag op de offerte worden de onderdelen met de TNT of DPD naar u verstuurd.

1 Uur service:
U kunt langskomen op ons adres voor directe service. Drie top engineers staan klaar om u direct te helpen. Neem echter contact op met de Technische dienst voor een

afspraak om zeker te zijn dat u direct geholpen kan worden. Bel dus: 0320-237930. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Service dienst:

Wartelstraat 4
8223 EH Lelystad

 

Parkeerplaatsen aanwezig en gratis.