MontAna  • MontAna is het eigen merk van ST&T om zelfstandig de innovaties in de markt te introduceren en een tegenwicht te bieden aan de bekende merken.
  • STT was o.a. de eerste in de markt met een mobiele Air Conditioning 007, de eerste in de markt met een negatieve ionen generator en wetenschappelijk
  • onderzoek naar de positieve effecten van ionisatie in een dierenverblijf en in klasse situaties. De eerste in de markt met een Hoge snelheid blender Mark 1.
  • De eerste in de markt met een koude zone friteuse. De eerste in de markt met een ontwikkeld programma luchtbevochtigers. De makers van de koffie markt met de
  • de Titanium volautomaat. De eerste met een MontAna Slow Juicer.
  • Historie: De geschiedenis van Sidha gaat terug naar begin 1982 toen het bedrijf werd opgericht en vertegenwoordiger werd van Sidha Technology LTD, een onderdeel van de “The Age of Enlightement Company” uit Skelmersdale.
    De kern activiteit bestond uit de verkoop van Mountain Breeze Air Ionisers. De zaak groeide zeer voorspoedig en in 1987 werd besloten de zaak te verhuizen naar het Sidha dorp in Lelystad. Het Sidha dorp staat voor een “ideale gemeenschap“ en is een normale buitenwijk in Lelystad. De toegepaste management filosofie in het bedrijf is gebaseerd op universele wetmatigheden.

Uitbreiding van het assortiment:
Al spoedig was de behuizing te klein toen Sidha exclusief vertegenwoordiger werd van exclusieve koffies van Maromas Italië- Dubai, Solac Spanje, het eigen merk MontAna en de high tech Boneco luchtbehandeling apparaten uit Zwitserland. Het bedrijf verhuisde naar het industrie terrein “Gildenhof” in Lelystad en nam eveneens de verantwoording op zich voor de verkoop van de beroemde Gaggia espresso machines uit Milaan. Sidha is al jaren de meest succesvolle afnemer en vertegenwoordiger van genoemde merken in West Europa dankzij het leveren uit eigen voorraad, 24 uur service, goede voorlichting en een unieke marketing en promotie strategie. Het jaar 2009 was voor de meeste bedrijven een pas op de plaats of een verlaging van de omzet van 10%. Bij Sidha werd in 2009 een omzet stijging gerealiseerd van + 30%.

Sidha distributie:
Sidha levert binnen 24 uur aan nagenoeg alle winkelketens, groothandels en winkels in Nederland uit eigen voorraad. Er wordt gewerkt met een Microsoft database systeem “Navision” voor een snelle afwikkeling van opdrachten en service opdrachten.

Buitenlandse betalingen:
Sidha Technology & Trading B.V. Lelystad
IBAN Code: NL 75 ABN A0593398262
BIC: ABNANL2A

Sidha Service:
Unieke 24 uur service en directe service na afspraak. Drie hooggekwalificeerde engineers zorgen voor een snelle onderdelen levering, handelen de garantie aanspraken af met uiterste zorg en verzorgen onderhoud en reparatie na afloop van de garantie periode.

Openingstijden: Sidha is een groothandelsbedrijf en importeur en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.